Багатоканальний номер:
+380677600031

м. Львів, Лисенка 31

Центр дитячої офтальмологіії
"КАЛЕЙДОСКОП"

Спеціалісти нашого Центру надають діагностичну та лікувальну допомогу дітям із вродженими та набутими вадами переднього та заднього відділу очей та придатків ока.
 Проводиться плеоптичне та ортоптичне апаратне лікування дітям з аномаліями рефракції (міопії, гіперметропї, астигматизмі, різних видів амбліопії) та косоокості у дітей
 Проводяться хірургічні лікування: відновлення прохідності сльозо-носових шляхів при дакріоциститах, хірургічне виправлення всіх видів косоокості, виправлення ністагму і птозів.
 А також хірургічне видалення доброякісних пухлин повік, передніх відрізків очей та орбіти(холязіони, папіломи, кисти, невуси),видалення сторонніх тіл з передніх відділів очей.
 Проводяться операції - лазерерна коагуляція сітківки у дітей з ретинопатією недоношених. Проводится лікування у дітей з запальними захворюваннями очей(кон'юнктивитах,епісклеритах,увеїтах,невритах,хоріоретинітах)
 Надаються медичні заключення дітям, що підлягають отриманню соціальної допомоги, консультативні висновки при різних захворюваннях для уточнення діагнозу та рекомендації для подальшої тактики лікування.

Наталія Гудима

Керівниця центру, лікар офтальмолог

Андріана Патер

Експерт, позаштатний дитячий офтальмолог

Всеволод Радомський

Лікар офтальмолог

Наталія Сичевська

Лікар офтальмолог

Тетяна Ленів

Лікар офтальмолог

Ольга Дітчук

Лікар офтальмолог

Олександра Сондей

Лікар офтальмолог