“Аквагрим, розмальовування шоперів фарбами, ігровий простір, іграшки, різноманітні інтерактивні активності, музика, подарункові сертифікати у парк професій та розваг”: до Дня дитини у Клініці реабілітації дітей нашого Центру відбулось справжнє свято!

“Це не просто свято дітей, це нагода допомогти дітям із функціональними обмеженнями інтегруватись у суспільство. Аби вони не відчували себе ізольованими від інших дітей. Нам важливо адаптувати дитину до реальних умов”, – сказала керівниця Клініки реабілітації дітей Оксана Гдиря (Oksana Hdyrya).

“Дитинство має бути радісним. І це наша головна мета аби дитина, навіть, проходячи складний шлях лікування і реабілітації відчувала ці щасливі емоції та радість. Ми все для цього робимо”, – наголосила медичний директор Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит” Марта Яцула (Марта Яцула).

Дякуємо Мальтійській службі допомоги (Мальтійська служба допомоги), парку професій та розваг “Drive city” (Drive City) та ліцею №8 (Ліцей 8 ЛМР) за такий радісний день для наших маленьких пацієнтів, ігри та свято!

🔗 Наша сторінка у «Instagram» – https://www.instagram.com/ohmatdyt.lviv…

1 thought on ““Аквагрим, розмальовування шоперів фарбами, ігровий простір, іграшки, різноманітні інтерактивні активності, музика, подарункові сертифікати у парк професій та розваг”: до Дня дитини у Клініці реабілітації дітей нашого Центру відбулось справжнє свято!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *