“Медицина без кордонів”: дякуємо за розхідники та медичні меблі для нашого Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит” Мюнхенському центру серця!

Ми раді, що така співпраця налагодилась після спільної участі нашої лікарні і німецького центру у проекті “Klinikpartnerschaften” на замовлення Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

У його рамках наші кардіологи та анестезіологи не лише мали можливість пройти 4-тижневе стажування та відпрацювати навички високотехнологічних оперативних втручань для малечі з вродженими вадами серця у провідному кардіоцентрі Німеччини – “Deutsches Herzzentrum München des Freistaates Bayern – Klinik an der TUM”, але й налагодили добрі стосунки із медиками Мюнхенського центру серця. Результатом дружби стала гуманітарна допомога у вигляді медичних розхідників та медичних меблів.

🤝Щиро вдячні за вашу підтримку, яка допомагає забезпечити комфортні умови для лікування та догляду за дітками! Розхідники є невід’ємною частиною нашої медичної практики, допомагаючи забезпечити необхідні ресурси для надання медичної допомоги нашим маленьким пацієнтам.

Також щиро дякуємо благодійному фонду “H.O.P.E. – we help children e.V.” та Тетяній Балашовій (Tetyana Balaschowa) за сприяння та допомогу! Ця співпраця відкрила нові можливості для подальшого розвитку нашого центру та підвищення якості медичної допомоги, яку ми надаємо.

Такі ініціативи, як “Klinikpartnerschaften”, є дієвим механізмом співпраці між медичними установами різних країн, що сприяють обміну знаннями, досвідом та ресурсами. Ми вдячні за цей досвід і можливість навчатися у провідних клініках світу!

📍Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

📲 Контакти для запису на консультацію:

067 760 00 31.

🔗 Наша сторінка у «Instagram» – https://www.instagram.com/ohmatdyt.lviv…

2 thoughts on ““Медицина без кордонів”: дякуємо за розхідники та медичні меблі для нашого Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит” Мюнхенському центру серця!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *