«Основа сталої взаємодії та масштабного обміну досвідом»: керівництво нашого Центру взяло участь у конференції з міжнародного медичного партнерства.

В.о генерального директора Центру дитячої медицини Роман Кізима (Roman Kizyma) взяв участь у панельній дискусії «Менторство як складова успіху», а медичний директор з хірургічної роботи Богдан Мальований (Bohdan Malovanyy) разом із Романом Хоссейном Хонсарі (Roman Hossein Khonsari), черепно-лицевим і реконструктивним хірургом лікарні Necker–Enfants Malades (Hôpital Necker-Enfants malades) (Франція) з якою наш Центр підписав меморандум про співпрацю презентували кейс успішного партнерства та розповіли про складні втручання, які провели пліч-о-пліч французькі та українські медики.

За 9 місяців роботи програми в Україні було підписано 34 меморандуми та досягнуто ще 10 домовленостей про співпрацю між країнами. Про це заявили під час конференції за участі першої леді України Олени Зеленської (Олена Зеленська) та міністра охорони здоров’я України (Міністерство охорони здоров’я України) Віктора Ляшка.

За словами учасників заходу, в основі успішного міжнародного медичного партнерства стоїть, в першу чергу, медична дипломатія та розвиток людського капіталу.

🤝 Захід відбувся за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), Федерального міністерства економічної кооперації та розвитку Німеччини, Expertise France та Всесвітній організації охорони здоров’я (World Health Organization (WHO).

📍Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

📲 Контакти для запису на консультацію:

067 760 00 31.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *