У Центрі дитячої медицини, лікарні “Охматдит” успішно виходили новонароджену дівчинку зі гемолітичною хворобою новонароджених та внутрішньоутробним інфікуванням.

Сімʼя з міста Бузьк Львівської області. Донечку Оксана народила у місцевому пологовому. Одразу після народження у малятка діагностували жовтяницю. У дівчинки був високий білірубін. Тож, немовля одразу перевели із полового до нашого Центру. Також у дитини була гемолітична хворобою новонароджених та внутрішньоутробна інфікування.

Певний час дитина була у реанімації. Далі маля перевели до відділення постінтенсиву.

“Дитина отримувала лікування з приводу гемолітичної хвороби та внутрішньоутробної інфекції. Виписана на виключно грудному вигодовуванні”, – розповіла педіатр, неонатолог Зоряна Слобоцька.

“У мене лише позитивні враження. На диво, я себе почуваю тут спокійно, знаю і бачу, що все під контролем лікарів. Справді, відчувається високий рівень спеціалістів і їх професіоналізм. Лікарі, медсестри прекрасні. Вміють, порадити і підтримати”, – розповіла мама Лілії.

Бажаємо дівчинці міцного здоровʼя!

📍Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

📲 Контакти для запису на консультацію:

067 760 00 31.

1 thought on “У Центрі дитячої медицини, лікарні “Охматдит” успішно виходили новонароджену дівчинку зі гемолітичною хворобою новонароджених та внутрішньоутробним інфікуванням.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *