Ігри, спільні фото та радісні емоції: створили справжнє свято для діток! До нашого Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит” завітали аніматори із парку професій та розваг “Drive city” – Бетмен та Мінні Маус, волонтери та працівники з благодійного фонду “Крила надії”, а також актори Театру ляльок аби привітати діток, які зараз проходять лікування та реабілітацію із міжнародним днем дитини!

Усім діткам аніматори “Drive city” (Drive City) подарували сертифікати у парк професій і розваг аби малята після проходження лікування могли навідатись, пограти у різноманітні ігри, поринути у дитячий світ емоцій та відволіктись! Волонтери та працівники БФ “Крила надії” (Благодійний фонд «Крила надії») розважили діток різноманітними іграми та подарували їм кульки. А актори Театру ляльок (Львівський театр ляльок) показали дітлахам виставу на сцені Актового залу.

🫧Дякуємо усім хто долучився до радісного святкування дня дитини для наших пацієнтів! Вдячні за постійну співпрацю, допомогу та принесені емоції нашим діткам!

📍Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

📲 Контакти для запису на консультацію:

067 760 00 31.

🔗 Наша сторінка у «Instagram» – https://www.instagram.com/ohmatdyt.lviv…

1 thought on “Ігри, спільні фото та радісні емоції: створили справжнє свято для діток! До нашого Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит” завітали аніматори із парку професій та розваг “Drive city” – Бетмен та Мінні Маус, волонтери та працівники з благодійного фонду “Крила надії”, а також актори Театру ляльок аби привітати діток, які зараз проходять лікування та реабілітацію із міжнародним днем дитини!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *