Вдячні за апарат ШВЛ для відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених нашого Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит» закуплений в рамках проєкту «Розвиток дитячої кардіології та кардіохірургії» по Програмі Klinikpartnerschaften німецької урядової організації GIZ.

«Цей апарат штучної вентиляції легень призначений для пацієнтів з масою тіла від 100 грам. Він орієнтований для проведення довготривалої ШВЛ у новонароджених з екстремально низькою масою тіла. Апарат реалізує 38 режимів штучної вентиляції та їх комбінацій, дозволяючи проводити як традиційну ШВЛ за обʼємом або за тиском, так і нові комбіновані способи вентиляції, а також неінвазивну ШВЛ», – наголосила завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених Галина Заремба (Галина Заремба).

Нагадаємо, у 2023 році цей проєкт отримав грант від німецького уряду, в рамках якого наші лікарі мали можливість пройти стажування в одному з провідних кардіологічних центрів Німеччини, а також придбати необхідне обладнання. Також у рамках цього проєкту наш Центр підписав угоду про співпрацю із Лікарнею Святого Миколая (Дитяча Лікарня Святого Миколая).

👥 Його автори – опікунка нашого Центру Тетяна Балашова (Tetyana Balaschowa), дитячі кардіологи – Ольга Куриляк (Olha Kuryliak), Андріана Мальська (Andriana Malska) і Юрій Дідевич (Yuriy Didevych) – координатор Центру міжнародної міграції та розвитку Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH).

🔎Проєкт здійснюється за фінансової підтримки Програми Klinikpartnerschaften на замовлення Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Окреме спасибі опікунці (Опікунська Рада ЛОДКЛ “Охматдит”) Тетяні Балашовій і “H.O.P.E. – we help children e.V.” (HOPE – we help children e.V.) за супровід на всіх етапах проєкту, турботу і опіку, щоб все вдалося.

🙌 Для нас дуже цінно отримати таке важливе та високотехнологічне обладнання. Цей апарат значно покращить якість медичного обслуговування новонароджених з важкими станами, забезпечуючи їм необхідну допомогу та підтримку. Ми щиро вдячні всім, хто долучився до реалізації цього проєкту і надав нам цей важливий медичний інструмент!

📍Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

📲 Контакти для запису на консультацію:

067 760 00 31.

🔗 Наша сторінка у «Instagram» – https://www.instagram.com/ohmatdyt.lviv…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *