Всесвітній тиждень грудного вигодовування (ГВ) триває!

“Цінуємо та бережемо неповторність ГВ кожної Мами, як діток-поспішайок, так і діток, що потребували оперативних втручань або ж тривалого лікування та виходжування!”, – зазначила лікар-педіатр львівського “Охматдиту” Роксоляна Дуб.

Годування груддю – це натуральний та унікальний спосіб надавати найкращий старт у житті вашим дітям. Воно дарує малюкові всі необхідні поживні речовини, зміцнює імунну систему та сприяє гармонійному фізичному і емоційному розвитку.

Тиждень ГВ – це чудова нагода вшанувати мам, які обирають годування грудьми для своїх малюків, а також дати зрозуміти, що підтримка і розуміння є надзвичайно важливими на цьому шляху.

Тиждень Годування Груддю щорічно відзначається з 1 по 7 серпня. Це святкування має на меті підтримати та поширити свідомість про переваги годування груддю для матері та дитини, а також підкреслити важливість забезпечення підтримки та сприяння ГВ в усіх громадах.

Тиждень Годування Груддю є нагодою привернути увагу до проблем глобального характеру, таких як зниження відсотку годуючих грудьми дітей у різних країнах, а також недостатня підтримка ініціатив з підтримки годування груддю.

Це також допомагає популяризувати правильні методи і техніки годування груддю, аби забезпечити максимальні переваги для матері та малюка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *