“Все починається з мрії. А мрії втілюються у життя конкретними людьми”: дякуємо опікунам та благодійникам за важливе обладнання для лікарні!

Тепер у Центрі дитячої медицини, лікарні “Охматдит” з’явилася ще одна ендоскопічна стійка, яка відповідає усім вимогам сучасності. Таким чином, операція є менш травматичною та зменшує час відновлення пацієнта після втручання. Ендоскопічна стійка грає важливу роль у забезпеченні точності та успішності лапароскопічних втручань у хірургії.

“Чим більше таких стійок – тим менша черга на втручання. Враховуючи навантаження лікарні нашими маленькими пацієнтами”, – наголосив медичний директор з хірургічної роботи Центру дитячої медицини Богдан Мальований.

Дуже дякуємо команді Опікунської ради нашої лікарні, її керівниці Андріані Мальській та опікунці Тетяні Балашовій за те, що прислухалися до потреб нашого шпиталю. А також дякуємо Галині Томків (Halina Tomkiv), Австрійському літературному товариству (“Literatur hilft. Spenden für die Ukraine”), його керівнику Михайлу Стілеру (Michael Stiller) та харківській благодійній організації “Фонд Дениса Парамонова” за допомогу лікарні!

Ваша підтримка та щедрість внесли величезний вклад у покращення медичного обслуговування наших маленьких пацієнтів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *