В “Охматдиті” активно працює Клініка реабілітації дітей! Звертайтеся!

У приміщенні Клініки є зал ерготерапії, зали фізичної терапії та сенсорно-моторного розвитку, кабінети терапевта мови та мовлення, психолога та асистивних технологій. Також окремо створено навчальну санітарну кімнату з душем, умивальником та санвузлом для навчання самообслуговуванню дітей із порушеннями мобільності.

“У нас працює мультидисциплінарна команда, яка обстежує дітей, тоді проводить командні обговорення і опісля вже створюємо індивідуальну програму реабілітації з чітко визначеними цілями реабілітації”, – розповіла керівник Клініки реабілітації дітей Оксана Гдиря.

Наголошуємо, що у Клініці реабілітації дітей застосовують тільки доказові сучасні методи реабілітації. Відтак, в кабінеті ерготерапевта є не тільки професійні засоби оцінки та терапії, які тренують дрібну моторику, а й функціональна кухня, яка адаптована для діток із обмеженими можливостями.

Крім цього, використовуються сенсорна та сенсорно-рухова терапія. Терапія мови і мовлення проводиться в оновленому приміщенні, де є усі необхідні засоби для надання якісної послуги.

Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31

Контакти для запису: +380 (67) 760 00 31

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *