В “Охматдиті” працює єдиний державний на Львівщині кабінет алерголога

Аби записатися потрібне скерування від сімейного лікаря. Працюють лікарі щодня з понеділка по п’ятницю.

“Часто звертаються батьки, дітки, яких мають часті, тривалі кашлі, які можуть супроводжуватися вираженою задишкою, закладеністю носа, висипаннями на шкірі, але без температури. Все це належить до алергічних захворювань”, – розповіла лікар-алерголог Руслана Проць.

Шановні батьки! Зверніть увагу! Якщо у Вашої дитини тривалий кашель або постійно повторюється бронхіт в одну і ту саму пору року чи під впливом певних зовнішніх факторів – ВАРТО звернутися до алерголога. Також необхідно піти на консультацію у кабінет лікаря-алерголога, коли у сімейному анамнезі є алергічні захворювання. Все це дозволить поставити правильний діагноз і не довести захворювання до важкої форми.

Алергічні риніти, бронхіти, асматичні бронхіти, бронхіальна астма, атопічний дерматит, алергічний кон’юнктивіт. Якщо у Вашого маляти є один із цих діагнозів також звертайтеся до нашого шпиталю.

До слова, в “Охматдиті” роблять алергопроби, шкірні алергопроби, бронхо спірометрію (вимірювання зовнішнього дихання, дозволяє оцінити важкість обструктивного синдрому у дитинки) та інші методи діагностики.

“Також ми проводимо лікування алергопатології методом АСІТ (алергенспецифічна імунотерапія), яку підбираємо з індивідуальним підходом до кожної дитини. І бронхоспірометрію. Це метод, який дозволяє оцінити функцію зовнішнього дихання і дозволяє максимально вірно діагностувати і підібрати правильну терапію”, – додала лікар-алерголог Руслана Проць.

Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31

Контакти для запису на консультацію: 380 (67) 760 00 31

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *