Делегація лікарів нашого Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит» відвідала науково-практичну конференцію «Менеджмент виходжування новонароджених дітей під час війни в Україні» у Києві, яка організована благодійним фондом «Колиски надії».

«Досвід вітчизняних і іноземних колег допомагає у нашій роботі. Такі конференції дуже корисні для обміну досвідом та отримання нових навичок. Дякую організаторам за захід”, – наголосила медичний директор шпиталю Олена Березовська.

«Враження від конференції позитивні: чудова організація заходу, цікаві доповіді, плідна дискусія, нові знайомства і дружня атмосфера. Була можливість заслухати доповідь голови асоціації неонатологів України, заступника голови НСЗУ, ознайомитись з роботою перинатальних центрів та відділень реанімації новонароджених у різних регіонах, їхніми проблемами і досягненнями під час війни», – розповіла дитячий анестезіолог Галина Кішко.

«Менеджмент виходжування новонароджених – тривалий, кропіткий командний процес в мирний час, а у час воєнний він з відтінками і впливами усього зла, що несе війна. Однак неонатологи, дитячі анестезіологи – це медики, які працюють, бо вірять в успіх збереження життя кожної, потребуючої допомоги, дитини. Дякую організаторам науково-практичної конференції за надані можливості відкриття нових граней у розумінні професійних тонкощів», – наголосила докторка медичних наук, професорка і завідувачка кафедри педіатрії і неонатології факультету післядипломної освіти Львівського медичного університету ім. Данила Галицького, обласний позаштатний спеціаліст з неонатології та інтенсивної терапії новонароджених, дитячий неонатолог Марія Кісельова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *