Делегація Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит” відвідала французький дитячий госпіталь “Necker-Enfants Malades Hospital” (Paris) на запрошення наших французьких колег для розвитку спільного проєкту Міжнародного медичного партнерства.

Медичний директор з хірургічної роботи Богдан Мальований, анестезіолог Володимир Міщук (Володимир Міщук), щелепно-лицева хірургиня Христина Погранична (Христина Погранична) та медсестра Галина Пришляк-Герасимович (Галя Пришляк Герасимович) пройшли тижневий курс стажування у лікарні, яка є найбільшим дитячим госпіталем Франції, зокрема Парижу. Дякуємо ​​черепно-лицевому і реконструктивному хірургу Роману Хоссейн Хонсарі (Roman Hossein Khonsari) за співпрацю!

“Наступним етапом будуть стажування наших лікарів у французькій клініці по вузьких спеціальностях. Перебуватимуть медики у госпіталі протягом 1-го місяця. Також до нашого Центру будуть приїжджати французькі колеги. У нас є цікаві випадки та складні кейси”, – наголосив медичний директор з хірургічної роботи Богдан Мальований (Bohdan Malovanyy).

Також відбулась зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом України у Франції Вадимом Омельченком. Вдячні Посольству (Ambassade d’Ukraine en France / Посольство України у Франції) за сприяння у продовженні цього проєкту.

Дякуємо за сприяння в реалізації даного проєкту Першій леді Олені Зеленській (Олена Зеленська), міністру охорони здоровʼя Віктору Ляшку (Віктор Ляшко), усій команді МОЗ (Міністерство охорони здоров’я України), голові ЛОВА (Львівська обласна державна адміністрація) – Максиму Козицькому (Максим Козицький), Департаменту охорони здоровʼя (Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА), Наталії Літвінський (Наталія Літвінська), в.о. ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького (Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького – ЛНМУ) Оресту Чемерису (Орест Чемерис) та медичному директору “Superhumans Center” (Superhumans Center) Андрію Віленському (Андрій Віленський).

Нагадаємо, наша лікарня підписала Партнерську угоду про співпрацю із французьким госпіталем “Necker-Enfants Malades Hospital” (Paris) у вересні 2023 року в Києві. Підписання документу відбулося в межах сателітного саміту міністрів охорони здоровʼя у Києві та третього Саміту перших леді і джентльменів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *