Доктор медичних наук, керівник клініки нейроортопедії, травматології та реабілітації Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит»Олександр Корольков отримав національну премію «Скарб нації 2023».

Олександр Корольков багато років займається лікуванням дітей з вродженою, набутою та нейроортопедичною патологією опорно-рухової системи у дітей.

«Наш Центр реалізує сучасні новітні принципи лікування дітей, тому закликаю доєднуватися до втілення у життя програм не тільки лікування, а й профілактики цієї складної патології органів опори та руху», – наголосив Олександр Корольков.

Нагадаємо, благодійна відзнака націлена підтримати тих, хто самовіддано працює на захист та розвиток нашої країни. Переможців премії визначало експертне журі.

Ініціатором та засновником премії є ГО «Оберіг людства», що реалізує проекти заради об’єднання українського суспільства, відновлення взаємозвʼязку між поколіннями та розвитку сфер діяльності.

Ми пишаємося мати такого професіонала у нашому Центрі дитячої медицини «Охматдит». Щиро дякуємо Олександру Королькову за його нескінченне прагнення допомагати дітям та змінювати їхнє життя до кращого! І щиро вітаємо Вас з підтвердженням цього статусу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *