До уваги батьків та лікарів! До нашої лікарні приїде експерт з дитячої пульмонології та інтенсивної терапії Брюс Рубін! Записуйтеся на консультацію!

3 26 лютого до 7 березня 2024 року у Львові із волонтерською місією перебуватиме Почесний професор, завідувач кафедри педіатрії в Університеті Співдружності Вірджинії (США), головний лікар дитячої лікарні Річмонда, професор біомедичної інженерії, фізіології та біофізики Брюс Рубін.

У Центрі дитячої медицини, лікарні “Охматдит” Брюс Рубін буде проводити консультації наших маленьких пацієнтів впродовж 5-ти днів – 26 лютого (понеділок), 27 лютого (вівторок), 28 лютого (середа), 29 лютого (четвер) та 1 березня (пʼятниця) – з 9:00 до 12:00 години.

✍️ Звертатися можна із

– патологіями органів дихання;

– астмами;

– емфіземами легень;

– обструкціями дихальних шляхів;

– алергіями;

– спадковими захворюваннями органів дихання;

– бронхолегеневими дисплазіями.

▫️Також Брюс Рубін поспілкується з лікарями та проведе лекції для лікарів в конференц-залі нашого шпиталю. Запрошуємо взяти участь лікарів-педіатрів, дитячих пульмонологів, алергологів, лікарів загальної практики, лікарів-інтернів, науковців та студентів-медиків 5-6 курсів.

📞❗️Для запису дитини до Брюса Рубіна на консультацію чи лікарям на лекцію треба звернутися за контактами:

▪️0 (50) 02 30 425 (Тетяна)

▪️0 (99) 31 16 181 (Надія)

​​▫️Професор Брюс Рубін є членом правління Атлантичного педіатричного консорціуму. Його наукові інтереси зосереджені на регуляції кліренсу слизу в нормі та при захворюванні, запаленні дихальних шляхів та аерозольній доставці ліків.

▫️Професор Брюс Рубін отримав пожиттєві нагороди за наукові досягнення від AARC та СІРР, займає почесні посади в 4 медичних школах, є членом редакційної колегії 11 пульмонологічних журналів, опублікував понад 300 оригінальних наукових статей і розділів, а також має вісім патентів.

▫️Сімʼя професора Брюса Рубіна проживала у Львові, але вимушена була емігрувати до США у часи другої світової війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *