“Дуже складний випадок”: отохірурги “Охматдиту” врятували 9-річного Володимира, який мав гострий мастоїдит і великий субперіостальний абсцес.

Родина зі села Лімна Турківського району Львівської області. У подружжя 10 дітей. Володимир – 9-та дитина. Почалося усе із болю у вусі та гноєтечі з нього. Місцевий лікар назначив лікування та антибіотики. Хлопчику полегшало. А згодом, симптоми почали проявляти знову. Та з’явився набряк позаду вуха.

“Місцевий наш лікар сказав їхати до Клініки голови та шиї “Охматдиту” і звернутися до Федора Юрочка. Тут сину зробили операцію. Дуже задоволена фаховістю лікарів. Дуже їм дякую”, – розповіла Галина, мама 9-річного Володимира.

“Ми зробили хлопчику мастоідектомію за сучасними стандартами. З субперіостального абсцесу отримали 5 мл гною. Це дуже багато! Також очистили скроневу кістку від зруйнованих через запальні процесів тканин. Це був випадок ускладненого отиту у вигляді мастоїдиту і субперіостального абсцесу. Завдяки швидким і злагодженим діям хлопчик досить швидко почав одужувати”, – розповів керівник Клініки голови та шиї Федір Юрочко (Fedir Yurochko).

9-річного Володимира вже виписали із лікарні! Бажаємо міцного здоров’я хлопчику!

До уваги батьків! Не зволікайте із візитом до лікаря, коли у Вашої дитини є біль чи поколювання у вусі.

Нагадаємо, у львівському «Охматдиті» дитячі ЛОРи чергують цілодобово!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *