Дуже цікавий і вкрай рідкісний випадок зі своєї практики опублікували лікарі нашої Клініки отоларингології – хірургії голови та шиї Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит» в американському журналі «Otolaryngology Open Access Journal» з високим імпакт-фактором (показник впливовості журналу).

▫️Лікарі описали свій клінічний випадок інвертованої педіатричної папіломи носових пазух у 13-річного хлопця. Це доброякісна пухлина носа та приносових пазух, яка може переродитися в злоякісну пухлину.

💭«У світі опублікували лише близько 20-ти випадків із таким діагнозом у дітей. Тепер у цьому числі і ми. Це вкрай рідкісний діагноз у дітей.

Це впливовий американський журнал серед оториноларингологів, його часто цитують. І загалом, у ньому важко опублікувати, тому нам дуже приємно, що ми змогли цей складний випадок із нашої лікарської практики описати. Редактори журналу з США оцінили наш випадок як такий, що варто продемонструвати», – наголосив керівник Клініки отоларингології, хірургії голови та шиї Федір Юрочко (Fedir Yurochko).

▫️Вітаємо наших ЛОРів з успішним лікуванням складної рідкісної патології та публікацією в закордонному журналі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *