Експерт з дитячої пульмонології та інтенсивної терапії зі США Брюс Рубін вже розпочав консультації діток у нашому Центрі дитячої медицини, лікарні «Охматдит»!

▫️До шпиталю завітали сімʼї із різних областей України аби проконсультуватися у Почесного професора, завідувача кафедри педіатрії в Університеті Співдружності Вірджинії (США), головного лікаря дитячої лікарні Річмонда, професор біомедичної інженерії, фізіології та біофізики.

▫️На консультаціях також перебувають студенти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького задля навчання та практики.

💭 «Коли почалася війна в Україні, то весь світ став Україною. Я приїхав аби підтримати, аби українці розуміли, що весь світ готовий вам допомагати. Моє коріння звідси. Мій тато зі Львова. Моя сімʼя у часи Другої світової війни виїхала звідси. Я дуже хотів побачити Львів. Дуже надіюся, що мої колеги з різних країн будуть більше приїжджати до України та ділитися досвідом», – наголосив Брюс Рубін.

📞❗️Для запису дитини до Брюса Рубіна на консультацію чи лікарям на лекцію треба звернутися за контактами:

▪️0 (50) 02 30 425 (Тетяна)

▪️0 (99) 31 16 181 (Надія)

▫️Брюс Рубін перебуватиме у Львові із волонтерською місією 2 тижні. Візит організовано спільно з Львівським національним медичним університетом імені Данила Галицького – ЛНМУ та кафедрою педіатрії і неонатології ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького.

🤝 Дякуємо Брюсу Рубіну за візит і допомогу українським діткам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *