Зустріч топових міжнародних експертів із лікування розщілин губи і піднебіння у Центрі дитячої медицини, лікарні «Охматдит».

▫️Вже у середу, 28 лютого до Львова зʼїдуться медики з різних областей на майстер-клас із оперативних втручань та лікуванні при розщілині губи і піднебіння. Також обговорять методи лікування синдрому Пʼєра Робена та виклики догляду при цій вродженій ваді.

▫️Серед спікерів топові лікарі із щелепно-лицевої хірургії США (Філадельфія) – Оксана Джексон, Наталія Біскоп, Девід Лі, Девід Лоу, Ліана Магі, Сьюзен МакКормак та Синтія Солот.

▫️Також зберуться провідні фахівці в галузі лікування розщілини губи і піднебіння з Києва – Наталя Тетруєва, Генадій Коротченко та Роман Огоновський зі Львова. Щоб взяти участь у круглому столі та дискусії опісля лекцій для практичних лікарів суміжних спеціальностей.

💭 «У львівському «Охматдиті», а саме єдиному (!) в західному регіоні Міжрегіональному Центрі лікуванні розщілин губи і піднебіння (Міжрегіональний центр лікування дітей з розщілинами губи і піднебіння) ми хочемо об’єднати провідних фахівців у цій галузі з Києва та Львова і разом з американськими колегами працювати в напрямку покращення надання комплексної високоспеціалізованої допомоги діткам з вродженими вадами в Україні», наголосила щелепно-лицева хірургиня Христина Погранична.

▫️🟩 Запрошуємо усіх лікарів України суміжних спеціальностей (дитячі хірурги, неонатологи, педіатри, ЛОРи, лікарі реанімації новонароджених, логопеди, сімейні лікарі) долучитися до майстер-класу та отримати цінні знання! Адже, це одні з найпоширеніших вроджених аномалій, що вражають дітей в усьому світі.

▫️❗️28 лютого, середа – 13:00 година. Актовий зал Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит». Чекаємо на Вас!

🔎Детальна програма тут: bit.ly/3uwufH6

☎️ Реєстрація:

• 098 776 23 55

Google-форма: bit.ly/3UzkYc3

▫️Дякуємо за допомогу та підтримку Християнська медична асоціація/Christian Medical Association of Ukraine асоціація, Rudi Myhovych!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *