Львівський “Охматдит” підписав Партнерську угоду про співпрацю із французьким госпіталем “Necker-Enfants Malades Hospital” (Paris)

Підписання документу відбулося в межах сателітного саміту міністрів охорони здоровʼя у Києві та третього Саміту перших леді і джентльменів. Цього року захід мав назву “Ментальне здоров’я: стійкість і вразливість майбутнього”. Шпиталь “Охматдит” представив під час Саміту наш медичний директор з хірургічної роботи Богдан Мальований.

“Після підписання даної угоди між нашими установами буде налагоджена співпраця між лікарями – це обмін досвідом, стажування, проведення спільних операцій, конференцій, а також телемедичних консультацій”, – зазначив Богдан Мальований.

Нагадаємо, у сателітному саміті міністрів охорони здоров’я взяли участь 14 міністрів охорони здоров’я з різних країн. Окрім міністрів з різних куточків світу, в саміті також взяли участь керівники передових лікарень, як українських, так і світових. У межах заходу відбулося підписання меморандумів про співпрацю між українськими закладами охорони здоров’я та лікарнями з різних країн світу. Підписані меморандуми передбачають обмін досвідом між українськими лікарями та їх іноземними колегами.

Загалом, 25 українських лікарень сьогодні знайшли міжнародних партнерів серед лікарень інших країн світу: від Польщі до Канади. Серед них і Львівська обласна дитяча лікарня “Охматдит”.

Дякуємо Першій леді Олені Зеленській, міністру охорони здоровʼя Віктору Ляшку (Віктор Ляшко), усій команді МОЗ, голові ЛОВА, Максиму Козицькому та директору Superhumans Center Андрію Віленському допомогу у реалізації даної угоди!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *