Львівський «Охматдит» єдиний в Україні підписав меморандум про співпрацю та партнерство з американською медичною організацією «Leap Global Missions»

Це означає, що у майбутньому буде ще більше унікальних реконструктивних операцій для маленьких українців, історій одужання та щасливіших родин. А також більше можливостей для наших медиків надавати сучасну високоспеціалізовану допомогу у Львові.

Меморандум підписав директор підприємства Львівська обласна дитяча клінічна лікарня “Охматдит” Дмитро Квіт та провідний краніо-фаціальний хірург Крейг Хобар.

Ця співпраця дає шпиталю «Охматдит» та Міжрегіональному центру дитячої щелепно-лицевої хірургії нові перспективи, нові виклики, але водночас і нові можливості.

“Ми йшли до цього цілий рік. Із візиту двох фахівців це переросло до повномасштабної кампанії із залученням лікарів різних спеціальностей. Ми вже прооперували десятки пацієнтів та проконсультували сотні дітей. Ми маємо величезні плани та амбіції на майбутнє”, – сказала щелепно-лицева хірургиня Христина Погранична.

“Це чудова співпраця. Ми почуваємося щасливими бути командою і партнерами з прекрасною лікарнею і чудовими хірургами. Ми хочемо робити все якнайкраще для дітей”, – сказав провідний краніо-фаціальний хірург Крейг Хобар.

“Я захоплена наскільки відчайдушно приїжджають лікарі до України аби допомогти українським дітям незважаючи на повномасштабну війну. А те, що цього разу доктор Хобар взяв зі собою 14-річного внука Ноа засвідчує, що вони вірять у нас і вірять, що все буде добре”, – додала голова Опікунської ради ЛОДКЛ “Охматдит” Андріана Мальська.

До слова, Крейг Хобар є засновником і медичним директором організації “LEAP Global Missions”. “LEAP” був запланований як єдина місійна поїздка в 1991 році, з часом вона виросла в організацію, яка більше 30 років надає безкоштовну допомогу людям, які потребували реконструктивної хірургії. Це майже 10 тисяч пацієнтів у більш ніж 20-ти країнах.

Доктор Хобар працював керівником відділення черепно-лицевої хірургії в Дитячому медичному центрі Далласа, доцентом пластичної хірургії в Південно-західному університеті Техасу і директором міжнародної черепно-лицевої хірургії в дитячій лікарні Medical City у Далласі.

Дорогу долає той, хто наполегливо йде!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *