Львівські щелепно-лицеві хірурги та офтальмологи разом з мультидисциплінарною командою зі США провели консультації маленьких пацієнтів.

Для них хірурги попередньо відібрали 50 дітей до 18 років, в яких є надскладні вади обличчя і яким раніше не змогли допомогти в Україні.

Йдеться про вроджені вади голови і шиї, складні генетичні синдроми, травми, судинні мальформації та ін. Найменшому пацієнту – всього 8 місяців. Географія допомоги вражає – пацієнти приїхали з усієї України. Також є дітки постраждалі від військових дій.

До слова, троє лікарів з американської команди мають українське коріння – Марк Гнатюк, Роман Букачевський і Віктор Черкасій. Медики в один голос кажуть, що відчувають своїм обов’язком допомагати своїм землякам.

Це вже 5 візит американських колег до Львова. Обов’язково будуть ще! Американські лікарі повернуться до львівського “Охматдиту” з новою благодійною місією, тож стежте за нашими анонсами у соцмережах!

Найсучасніша медична допомога маленьким українцям стала можливою завдяки LEAP Global Mission і Християнській медичній асоціації.

Зазначимо, що усі консультації і операції – безкоштовні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *