Лікарня «Охматдит» прозвітувала грантодавцям про використання коштів на ремонт відділень

Реновацію шпиталю відділень здійснили за фінансової підтримки благодійної організації CNEWA та сприяння Українського католицького університету.

Сьогодні нашу лікарню відвідали президент благодійної організації CNEWA – Mонсеньйор Пітер Ваккарі, національна директорка CNEWA в Канаді – Доктор Адріана Бара та Анна Домбровська – адміністраторка проєктів CNEWA в Канаді. А також керівник відділу розвитку Українського католицького університету – Андрій Курочка. Гості оглянули результати реновації у лікарні. А також приміщення, яке ще на етапі ремонту.

Загалом, за кошти грантодавців вдалося відремонтувати частину фасаду будівлі лікарні, три відділення шпиталю: приймальне, клініку лікування дітей старшого віку і постковідних станів та відділення постінтесивного виходжування дітей. Четверте відділення – реабілітаційне ще на етапі завершення. Також за ці кошти закупили реабілітаційне і діагностичне обладнання та реконструювали систему гарячого і холодного водопостачання.

«Ми хочемо продовжувати нашу роботу із нашими партнерами. Аби приносити надію. Я хочу долучати ще більше донорів, аби допомогти зрозуміти особливість і надзвичайність людського життя. Дякую усім працівникам лікарні «Охматдит», – поділився думками після візиту до шпиталю президент благодійної організації CNEWA Mонсеньйор Пітер Ваккарі.

«Ми вдячні за обсяг цього гранту, це приблизно 6 млн гривень. Ми вдячні Католицькому університету, який сприяв отриманню цього гранту. І особисто вдячні Максиму Козицькому за ремендацією якого ці кошти були виділені, власне, для реконструкції нашої клініки. Дякуємо за таку довіру. Ми зараз на етапі звершення реновації реабілітаційного блоку. Він буде зроблений за усіма сучасними, європейськими стандартами. Наша лікарня цього року підписала три пакети. У нас черга із діток на реабілітацію. Це дуже потрібна річ. Ми маємо надію, що на цьому цей проєкт не завершиться», – сказав директор підприємства Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» Дмитро Квіт.

«Війна змусила нас правильно розставляти пріоритети. Діти заслуговують на якісну медицину. Ми дякуємо грантодавцям, що вони з нами у такий час. І горді, що є така співпраця», – сказав заступник голови Львівської обласної військової адміністрації Іван Собко.

«Ми як університет не лише для освіти. Особливо, у такий важкий час. Вихід на зовні, праця на зовні дуже важлива. Сповідаюся, це не останній проект, який нам вдалося зробити. Медицина і освіта – це дуже важливі речі. Так ми зцілюємо країну», – сказав керівник відділу розвитку Українського католицького університету Андрій Курочка.

Дякуємо благодійникам за такий вклад у нашу лікарню!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *