Лікарі “Охматдиту” прооперували 7-річного Івана із Запоріжжя, який мав вроджену ваду – птоз лівого ока

Приїхати до шпиталю задля консультації та операції сімʼя планувала ще у жовтні 2021 року, вже навіть купили квитки, однак тоді раптово син захворів. Далі приїхати до Львова завадила повномасштабна війна.

Як тільки дізналися, що німецький пластичний хірург Клаус Екснер знову приїде до “Охматдиту” – спланували нову поїздку. Після консультації хлопчика одразу прооперували.

“Операція пройшла добре. У нас син дуже емоційний й нервовий по характеру. Він навіть друге око після операції не розплющував. Всього боявся. Дуже дякуємо лікарям. Ми цього чекали 7 років. Це тепер здійснилося. Тепер сподіваємося, що все буде гаразд. Дуже класно, що до України приїжджають спеціалісти європейського рівня і навчають наших лікарів”, – зазначила мама 7-річного Івана Аліна.

Команда лікарів, яка працювала в операційній: керівниця центру дитячої офтальмології “Калейдоскоп” Наталія Гудима, лікар-офтальмолог Андріана Патер та пластичний хірург з Німеччини Клаус Екснер.

“Медичний персонал і лікарі супер в “Охматдиті”. Дуже добре до нас ставилися. Все дуже професійно зробили”, – додав тато Івана Артем.

Бажаємо Івану міцного здоров’я та швидкого відновлення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *