Лікарі Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдиту” успішно пролікували 3-річного Назара із вродженим уретерогідронефрозом.

Сімʼя зі Львова. Коли мама хлопчика ще була вагітна на УЗД лікарі припустили, що у малятка може бути проблеми із нирками. Тож одразу після народження зробили діагносику та виявили вроджену ваду – уретерогідронефроз 3-го ступеня. Це урологічна патологія і характеризується розширенням чашкового-лоханочного комплексу і сечоводу.

Дитину одразу направили до урологів нашої лікарні, де малюка дообстежили та прооперували. Перше втручання Назару зробили у 7 місяців. Через рік дитині закрили стому. А зараз, у 3 роки хлопчику зробили третю операцію.

“Поки ми лікуємося видно дуже зміни у лікарні – від першого візиту і до зараз. Дуже позитивні зміни. А лікарі як завжди, працюють дружньо у команді, тому ми зразу їм довірилися. Все добре”, – поділилася враженнями мама Назара Юлія.

🩺 Операційна команда: лікарі-урологи Ігор Гримак, Андрій Поцюрко, Данило Іваськевич (Danylo Ivaskevych), Богдан Гижа (Богдан Гижа), Роман Поцюрко (Roman Potsyurko).

Бажаємо Назару міцного здоров’я!

📍Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

📲 Контакти для запису на консультацію:

067 760 00 31.

🔗 Наша сторінка у «Instagram» – https://www.instagram.com/ohmatdyt.lviv…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *