Ми стартували! Провідні щелепно-лицеві хірурги зі США вже у Центрі дитячої медицини, лікарні «Охматдит»!Ми стартували!

▫️Відома хірургиня зі США, яка спеціалізується на розщілинах губи і піднебіння, Оксана Джексон, дитячий пластичний, реконструктивний хірург Девід Лоу і пластична хірургиня Наталія Біскуп з командою Центру сьогодні розпочали перші консультації для діток.

▫️Десятки немовлят і підлітків, яким раніше не пропонували рішення їх проблем, отримають свій шанс уже в середу!

▫️Відразу 3 операційні команди готуються, щоб допомогти малечі отримати нове обличчя і нову якість життя, заплановані операції і окремий майстер-клас для українських лікарів, щоб догляд, харчування і реабілітація діток відповідали найновішим світовим стандартам.

▫️Ми зібрали дітей з найскладнішими розщілинами губи і піднебіння з усієї України, щоб виправити їх і удосконалити майстерність і робити такі операції у себе вдома. Адже маленькі українці заслуговують найкращого!

▫️Щасливі, що з нами будуть наші колеги з НДСЛ «Охматдит» (Київ) і дитячої клінічної лікарні № 7 Києва. Збираємо лідерів, щоб разом розбудовувати систему надання допомоги дітям з вадами щелепно-лицевої ділянки і робити в Україні найскладніші втручання.

▫️Ми переконані: уся необхідна допомога від діагностики до народження, сучасні реконструктивні операції і до комплексної реабілітації можливі удома, в Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *