Мільйон на техніку для операційних і реанімації центру дитячої медицини «Охматдит». ТРЦ Forum Lviv допомагає одужувати маленьким українцям!

▫️У нашій лікарні одужують дітки від народження і до 18 років. Дуже часто маля потрапляє сюди швидше, ніж додому – відразу з пологового. Тут одужують крихітки і ті, хто потребує допомоги із серйозними недугами. Сучасні операційні і реанімація, клініка реабілітації, катамнестичний кабінет – все в одному місці.

▫️Аби маленькі українці отримували найсучаснішу допомогу у себе вдома, Опікунська рада “Охматдиту” залучила донорів. З допомогою небайдужих бізнесів вже вдалося реалізувати чимало проєктів для закупівлі сучасного обладнання і створення комфортних умов для малечі і батьків.

▫️А нещодавно у лікарні з’явилися нові друзі і новий спільний проєкт спільно з ТРЦ “Forum Lviv”. Як підсумок – у львівському “Охматдиті” додалося нової техніки в операційних і реанімації новонароджених на майже 1 мільйон гривень.

▫️Монітори пацієнтів, випаровувачі для систем швидкого заповнення севофлюрану, касети для аналізаторів газів крові і розхідники – уже на Лисенка, 31 роблять свою роботу.

💭“У 2023-ому ТРЦ Forum Lviv підтримав наш проєкт із забезпечення техніки, яка допоможе лікарям швидко реагувати на найменші зміни фізіологічних показників маленьких пацієнтів і відразу приймати швидкі ефективні рішення. Ми вдячні за співпрацю та сподіваємося, що разом з командою ТРЦ “Forum Lviv” нам вдасться реалізувати ще більше успішних проєктів у майбутньому», – розповіла координаторка проекту, членкиня Опікунської ради лікарні Тетяна Балашова.

▫️Нові приліжкові монітори пацієнта встановили в операційних. Саме тут оперують діток, коли без втручання вже ніяк. Нові монітори контролюватимуть життєві показники малюків – пульс, температуру, вміст кисню у крові, частоту серцевих скорочень та дихання.

💭“Моніторинг стану маленького пацієнта – запорука ефективної інтенсивної терапії. Навіть найменші відхилення від норми мають значення. Щоб вчасно відреагувати і скоригувати цей стан, нам потрібна інтелектуальна техніка. Нові монітори відомого японського бренду допоможуть нам дуже точно знати, що відбувається з малюком і швидко допомогти. Особливо це стосується важких пацієнтів”, – пояснює завідувачка відділення реанімації та інтенсивної терапії “Охматдиту” Галина Заремба.

▫️Лікарі уже відтестили новинки, задоволені, адже отримали більше суперсил для порятунку діток. Головні «фішки» сучасних девайсів – миттєве виявлення раптових змін артеріального тиску і високоточна ЕКГ. Вмонтовані капнографи дозволяють в режимі онлайн моніторити показники дихання, це важливо, аби вчасно виявити порушення вентиляції легень і допомогти малюку підтримати дихання, якщо він сам не справляється.

💭“Ми радіємо, що попри війну таки скеровується допомога дитячим лікарням, адже діти як хворіли, так і хворіють, а державних коштів не вистачає на усі потреби, особливо реанімації новонароджених, де дуже дороге обладнання і розхідники, витрати на які нерідко мусять лягати на плечі спонсорів і батьків”, – переконана голова Опікунської ради лікарні Андріана Мальська.

▫️Останнім часом кількість пацієнтів лікарні тільки збільшується, адже все більше діток з усієї України звертається до львівських хірургів, тож навантаження на операційні зростає. Щоб усе минуло без сліз, медики використовують найбезпечніший наркоз. З негативними спогадами після втручання бореться сучасний наркоз. Для цього команда ТРЦ “Forum Lviv” потурбувалася про нові випаровувачі для систем швидкого заповнення севофлюрану.

▫️Наркозний апарат – мегаважливий, адже це сучасне обладнання, яке допомагає діткам легше і швидше виходити з наркозу. Тому комплектуючі для нього обирали найкращі. Тепер черг на операцію буде менше, адже дітки мають мати здорове дитинство.

▫️А щоб усе це запрацювало у комплексі, дорослі чарівники до коробок з технікою поклали коробки з касетами для аналізаторів газів крові і розхідники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *