Наші лікарі відвідали майстер-клас мікрохірурга з Іспанії присвячений патології верхньої кінцівки, який проходив у Чернівцях.

Майстер-клас провів відомий на весь світ мікрохірург, який займається даної проблемою багато років, спеціаліст з Іспанії Francisko Soldado Karrera.

“Окрім цікавих та змістовних лекцій, були проведені консультації 15-ти дітей зі складною вродженою та набутою (неврогенною та після травматичною) патологією верхньої кінцівки, а також проведено 10 унікальних хірургічних втручань на кисті та передпліччі у дітей. Деякі із виконаних оперативних втручань були проведені вперше в Україні. Унікальність даної події полягає у тому, що це була прекрасна нагода не тільки поспілкуватися зі спеціалістом світового рівня та отримати теоретичні знання, але й закріпити їх на практиці – адже у процесі проведення операцій була можливість прийняти безпосередню участь у їх проведенні“, – поділився враженнями керівник Клініки нейроортопедії, травматології та реабілітації Олександр Корольков.

“Отримані унікальні знання беззаперечно будемо використовувати у процесі нашої практичної роботи. Я отримав масу позитивних емоцій від майстер-класу. Окрім найсучасніших світових тенденцій в хірургії верхньої кінцівки у дітей я вражений щирістю і відкритістю лікаря Солдадо“, – наголосив дитячий хірург Кирило Лапшин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *