Наші лікарі відвідали ІІІ міжнародну фахову школу для дитячих лікарів хірургічних спеціальностей.

У заході брали участь лікарі дитячих хірургічних спеціальностей зі всієї України, онлайн були спікери з інших країн (Польща, Німеччина, Італія). Від нашого шпиталю були присутні: завідувач операційно-ендоскопічного відділення, дитячий хірург Олег Содома, інтерн, дитячий хірург Тетяна Катринець та інтерн, дитячий хірург Христина Яворовська.

«Після повномасштабного вторгнення помітно зменшилась кількість офлайн-заходів, але, незважаючи на усі труднощі, цього року Асоціації дитячих лікарів хірургічних спеціальностей вдалося зібрати лікарів зі всіх куточків України. Доповіді спікерів були різноманітними: від презентацій організації роботи в різних типах лікарень до теми трансплантації та роботичної хірургії. Окрім теоретичної частини, ми мали можливість покращити свої практичні навички на майстер-класі з застосування ультразвуку у невідкладних станах в дитячій хірургії», – наголосив завідувач операційно-ендоскопічного відділення, дитячий хірург Олег Содома.

«Для молодих спеціалістів, інтернів, такі школи та конференції є хорошою можливістю підвищити рівень своїх знань, дізнатися про досвід та структуру роботи у різних галузях та спеціальностях дитячої хірургії. Живе спілкування на круглих столах – це цікавий для нас формат, де в процесі дискусії розглядаються різноманітні патології, клінічні випадки та методи лікування», – додала інтерн, дитячий хірург Тетяна Катринець.

«Подія відбулася на високому рівні за участі провідних спеціалістів. Доповіді, що прозвучали, та проведені майстер-класи дали змогу отримати нові якісні професійні знання. Приємно вражена та очікую у наступному році нових зустрічей», – наголосила інтерн, дитячий хірург Христина Яворовська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *