«Обговорили надання хірургічної допомоги новонародженим та терапію кровотеч»: представники Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит» взяли участь у семінарі «Актуальні питання неонатальної допомоги» у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі.

У заході взяли участь медичний директор з хірургії нашого Центру, позаштатний спеціаліст ДОЗ Львівської ОДА з питань дитячої хірургії Богдан Мальований (Bohdan Malovanyy), головний спеціаліст ДОЗ Львівської ОДА з організації медичної допомоги Любомира Кутневич, завідувачка кафедри педіатрії і неонатології факультету післядипломної освіти Львівського медичного університету ім. Данила Галицького, обласний позаштатний спеціаліст з неонатології та інтенсивної терапії новонароджених Марія Кісельова (Марія Кісельова), а також неонатологи, дитячі анестезіологи надкластерних і кластерних ЗОЗ Львівщини.

Зокрема, підсумували надання перинатальної та неонатальної допомоги за 2023 рік. Та проаналізували показники роботи відділень, що надають медичну допомогу новонародженим у закладах охорони здоров’я Львівської області за законтрактованими пакетами.

📍Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

📲 Контакти для запису на консультацію:

067 760 00 31.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *