Перша місія провідного світового черепно-лицевого і реконструктивного хірурга Романа Хонсарі (Roman Hossein Khonsari) з французького Парижа завершена!

Два дні – 28 і 29 листопада разом із нашими лікарями він консультував маленьких українців зі складними деформаціями лицевого скелету і виправляв їх в операційній. Зазначимо, що раніше ці вади не могли виправити в Україні з різних причин!

Складні порушення росту і розвитку лицевого скелету, наслідки травм і операцій, рідкісні генетичні синдроми – кожен пацієнт детально обстежений, отримав індивідуальний план лікування та 3D-модель нового обличчя за допомогою платформи для друку останнього покоління.

Перші пацієнти вже прооперовані, одужують і відновлюються під наглядом команди Центру. Їм наново склали обличчя і дали надію повернути собі втрачені функції і естетику!

Поміж операціями і консультаціями доктор Хонсарі встиг поділитися знаннями зі студентами ЛНМУ ім. Д. Галицького. Його лекція про важкі краніофаціальні вади, краніосиностози і втручання на лицевому скелеті викликала неабияке зацікавлення у студентів 4-го курсу. Студентам було цікаво, як працює команда клініки Hôpital Necker – Enfants Malades у Парижі, в якій працює Роман Хонсарі, адже вона відома як міжнародний еталон для лікування рідкісних захворювань у дітей.

Зокрема, у клініці є спеціальний Сектор рідкісних захворювань голови і шиї, в якому під керівництвом доктора Хонсарі команда новаторів застосовує найновіші технологічні рішення, щоб відновити обличчя дітям із найважчими хворобами.

Попереду – нові місії, нові історії одужання складних пацієнтів, стажування у найкращій дитячій клініці світу Necker-Enfants Malades Hospital у Парижі і нові можливості, які Центр пропонує своїм пацієнтам в Україні!

Наближаємо найсучаснішу медичну допомогу світових стандартів удома!

Дякуємо, Роману Хонсарі за новий досвід в операційній і нові знання! Чекаємо у Львові знову!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *