Представники Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит» відвідали VI конференцію з сімейнорієнтованої медицини для медичних працівників.

Нагадуємо, що першу в Україні сімейну кімнату від Фундації «Рональда МакДональда» для батьків хворих дітей відкрили саме в «Охматдиті».

«Дякую Фундації «Дім Рональда МакДональда» за довіру модерувати чудовий захід. Об’єднаний Центр дитячої медицини є безумовним флагманом у впровадженні сімейно-орієнтованого підходу у лікуванні та догляді наших маленьких пацієнтів. Плануємо подальші проекти спільно з нашими партнерами», – наголосив модератор заходу, в.о. генерального директора «Центру дитячої медицини» Роман Кізима.

Всеукраїнська конференція «Розуміння, залучення та підтримка: сімейно орієнтований підхід в Україні» – це майданчик, що багато років обʼєднує прогресивну медичну спільноту, обмін найновішими знаннями та досвідом, найліпший міжнародний та український досвіди та розуміння принципів сімейно орієнтованого підходу.

Конференція організована «Фундацією Дім Рональда МакДональда в Україні» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *