Птоз – це стан, при якому верхня повіка дитини опущена нижче звичайного рівня, що може призвести до проблем з зором. Ця патологія може виникнути з різних причин, таких як вроджені аномалії розвитку м’язів повік, травми, а також нервові або м’язеві захворювання.

«Лікування птозу зазвичай залежить від його причини та ступеня важкості. У більшості випадків рекомендована хірургічна корекція», – наголосила завідувачка офтальмологічного відділення «Калейдоскоп» нашого Центру Наталія Гудима (Наталя Гудима).

Наші професійні офтальмологи готові забезпечити комплексне лікування та надати необхідну медичну допомогу Вашій дитині. У наших лікарів є великий досвід у лікування такої патології. Тож звертайтеся до нашого Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит”.

❗️Принагідно нагадуємо, що з 28 квітня по 4 травня у Львові стартує місія американсько-українських пластичних та щелепно-лицевих хірургів «Reconstruction» для допомоги дітям від 0 до 18 років.

✍️ Звертатись можна, зокрема, із вродженими та набутими вадами повік та очей. Усі консультації і операції – безкоштовні! Скерування від сімейного лікаря чи педіатра не потрібне.

📞Телефони для запису:

+38 098 776 23 55;

+38 067 760 00 31.

📧 Ел. пошта: lvivstomatcentre@ukr.net

📲Google-форма: https://forms.gle/N7CoReVBiGbpZEkG6

📍Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

📲 Контакти для запису на консультацію:

067 760 00 31.

🔗 Наша сторінка у «Instagram» – http://surl.li/rzxqx

1 thought on “Птоз – це стан, при якому верхня повіка дитини опущена нижче звичайного рівня, що може призвести до проблем з зором. Ця патологія може виникнути з різних причин, таких як вроджені аномалії розвитку м’язів повік, травми, а також нервові або м’язеві захворювання.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *