Реабілітаційні команди Центру дитячої медицини взяли участь у тренінгу на тему дитячої реабілітації «Аналіз ходи».

Захід для реабілітаційних команд «Охматдиту», ЗУСДМЦ та НРЦ «Джерело» провели «Momentum Wheels for Humanity Ukraine» (Momentum Wheels for Humanity Ukraine).

«Спостережний аналіз ходи потрібно проводити дітям з порушенням ходи внаслідок ушкодження центральної та периферичної патології нервової системи, а також внаслідок ортопедичної патології для того щоб вибрати правильну терапевтичну чи хірургічну тактику, а також правильно підібрати ортези та відповідне взуття», – наголосила керівниця Клініки реабілітації дітей лікарні «Охматдит» Оксана Гдиря (Oksana Hdyrya).

«Тренінги з оцінки нормальної ходи у пацієнтів є важливими у роботі кожного фізичного терапевта. Це хороший досвід, який дає можливість акутуалізувати знання, навики, та налагодити співпрацю між лікарнями і хабами асистивних технологій», – переконана Анна Галик (Anna Galyk), очільниця Клініки комплексної медичної реабілітації #ЗУСДМЦ.

🤝Дякуємо Лесі Каландяк (Lesya Kalandyak) за професійний і доступний виклад інформації для наших фахівців на складну і дуже необхідну тему!

#центр_дитячої_медицини

1 thought on “Реабілітаційні команди Центру дитячої медицини взяли участь у тренінгу на тему дитячої реабілітації «Аналіз ходи».”

  1. Wow, marvelous weblog structure! How long have you ever been running a blog for?
    you make running a blog glance easy. The entire glance of your website is magnificent, as well as the content!
    You can see similar here e-commerce

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *