«Розвиток лапароскопічної хірургії»: лікарі Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит” пройшли курс навчання у лапароскопічного колоректального хірурга в University Hospital Suxxex NHS Foundation Trust, заступника керівника роботизованої хірургії, почесного старшого клінічного лектора Брайтонської та Суссексської медичної школи Джанлука Колуччі.

Лікар-гінеколог Наталія Козак та хірург-інтерн Тетяна Катринець були відібрані на курс серед бажаючих інтернів та хірургів і пройшли 2-денне навчання. Зокрема, на спеціальних манекенах від “Applied Medical” тa “Tony Miles”.

Проект IOLE (Improving Outcome in Laparoscopic Surgery by Education) у Львові спрямований на створення офіційної навчальної програми для підтримки розвитку лапароскопічної хірургії в Україні. Курс було проведено за програмою “The Royal College of Surgeons of England”.

🤝 Проект реалізовує благодійний фонд “Smart Medical Aid” (SMART Medical Aid) за підтримки Міністерства охорони здоровʼя (Міністерство охорони здоров’я України), за сприяння Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького – ЛНМУ (Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького – ЛНМУ) та Львівської обласної клінічної лікарні (Львівська Обласна Клінічна Лікарня).

📍Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

📲 Контакти для запису на консультацію:

067 760 00 31.

🔗 Наша сторінка у «Instagram» – https://www.instagram.com/ohmatdyt.lviv…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *