У лікарні «Охматдит» будуть ще якісніше та сучасніше надавати послугу колоноскопії для діток від 0 до 18 років

Апарат для обстеження кишково-шлункового тракту – відеоколоноскоп лікарні подарувала компанія «Kronospan UA». Його ціна близько 110 тисяч євро.

«Це апарат експертного класу. За допомогою ультратонкого апарату ми зможемо обстежувати діток різного віку. Крім цього, обладнання оснащене системою, яка дає найчіткішу візуалізацію. Відтак, ми зможемо оглядати не лише слизову оболонку, а й дрібні структури слизової. Це дозволить нам на ранніх етапах ставити діагноз і більш чіткіше», – розповіла лікар-ендоскопіст лікарні «Охматдит» Лучак Марта.

Перевага апарату у тому, що тут є технологія полегшеного введення. Відповідно, це зменшує дискомфорт і больові відчуття у дитини під час обстеження. Колоноскопія здебільшого проводиться під седацією, але діткам старшого віку при огляді лівих відділів кишківника – можна робити без седації. Якраз через зниження больових відчуттів на цьому обладнанні. В тиждень у лікарні роблять від 2 до 5 таких обстежень. Процедура для дітей безкоштовна, якщо є скерування від сімейного лікаря, гастроентеролога чи хірурга.

«Благодійний фонд Kronospan UA дає нам можливість спонсорувати такі глобальні, дорогі проекти. Ми обрали у західному регіоні України кілька медичних закладів, які повязані із дітьми, освітою і медициною. І допомагаємо їм. Адже, під час війни саме діти є найбільш вразливими. У Львові ми обрали «Охматдит», як лікарню обласного значення. Апарат ми купили у Європі», – розповіла начальник відділу кадрів компанії «Kronospan UA» Юрійчук Оксана.

«Цей апарат дозволить нам ще краще і ширше розвивати ендоскопію у нашій лікарні. Для діток від 0 до 18 років. Надіємося, на подальшу співпрацю із компанією «Kronospan UA», – додав заступник директора підприємства Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» з медичної частини Мальований Богдан.

Батькам на замітку! Показами для обстеження на цьому апараті є: анемія (зниження гемоглобіну), кров у калі, втрата ваги, хронічні діареї та закрепи.

Дякуємо благодійникам за таке необхідне, сучасне та дороговартісне обладнання для нашої лікарні «Охматдит»!

6 thoughts on “У лікарні «Охматдит» будуть ще якісніше та сучасніше надавати послугу колоноскопії для діток від 0 до 18 років”

  1. Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?

    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
    seeing very good gains. If you know of any please share. Appreciate
    it! You can read similar article here: Sklep

  2. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine
    Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords
    but I’m not seeing very good success. If you know of any
    please share. Many thanks! You can read similar blog here:
    Sklep online

  3. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to
    rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.

    If you know of any please share. Many thanks! I saw similar text here:
    Scrapebox List

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *