У Центрі дитячої медицини, лікарні “Охматдит” успішно виходили новонароджену дівчинку з розладами травлення, жовтяницею та внутрішньоутробною інфекцією.

Родина зі Стрийського району Львівської області. Дитину жінка народжувала у районному пологовому. Спершу все було добре. А на 2-й день після пологів жінка помітила, що дитина дуже часто зригує. Лікарі тоді сказали, що це норма. Але зригування не припинялися. Після 4-го дня перебування у пологовому будинку лікарі вирішили перевести немовля до нашого Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит” із підозрою на гостру кишкову непрохідність.

Наші спеціалісти оглянули, обстежили дитину та поставили діагноз – внутрішньоутробна інфекція, жовтяниця та розлади травлення. Спершу малятко перебувало у реанімації. Далі дівчинку Мартусю перевели до відділення постінтесивної терапії.

💬 “Дитина отримала повний обсяг необхідних обстежень, лікування та консультацій. Добре, що вдалося зберегти грудне вигодовування, хоча довелось застосувати лікувальні суміші”, – наголосила педіатр, неонатолог Зоряна Слобоцька (Зоряна Слобоцька).

💬 “Ставлення дуже тут хороше до мене, лікарі дуже хороші. От, чесно, від щирого серця це кажу. Лікарня чудова. Дякую, що вивели мою дитину із цього стану”, – розповіла мама Мартусі Наталія.

Бажаємо Мартусі міцного здоровʼя!

📍Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

📲 Контакти для запису на консультацію:

067 760 00 31.

🔗 Наша сторінка у «Instagram» – https://www.instagram.com/ohmatdyt.lviv…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *