Фахівці Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит» взялися за лікування вродженої патології – лімфангіоми (доброякісна неоплазія утворена з лімфатичних судин) у 3-річного Єгора.

▫️Сім’я із Миколаївської області. Батьки Єгора звернулася до фахівців нашого Центру після дуже довгого шляху по різних шпиталях України (понад 30 виписок). Хлопчику довго не могли встановити діагноз. Та паралельно лікували не те захворювання.

▫️Наші лікарі після всіх обстежень визначили, що у дитини лімфангіома привушно-жувальної, підщелепної ділянок справа та підʼязикової ділянки зліва. Фахівці зробили Єгору склерозування відповідних ділянок.

▫️Хлопчик добре переніс склерозування і з перервою у 3 місяці Єгору знову ввели препарат. Попередньо планується 3 курси склерозування. А далі на дитину чекає перерва.

💭 «Стан мальформації ми контролюємо за допомогою УЗД-діагностики. Вже на першому контрольному УЗД-скринінгу після склерозування є позитивна динаміка», – наголосила дитячий, судинний хірург Юлія Хомин.

▫️Лікарям постійно необхідно відстежувати активність процесів у новоутворенні – наскільки вона змінюється чи ні. Адже мальформація потребує лікування впродовж усього життя людини.

▫️Бажаємо Єгору міцного здоров’я!

▫️Нагадаємо, у нашому Центрі зʼявився новий напрямок – судинна хірургія. Звертайтеся!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *