Хірурги Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит» успішно вилікували 2-річного хлопчика із пневмонією.

Сім’я з Дрогобича Львівської області. Деміру 2 рочки. Почалося все із симптом вірусної інфекції. А після 2 днів вдома у дитини почалися симптоми пневмонії. У місцевій лікарні хлопчика лікували антибіотиками. Але малюку краще не ставало. Тож сім’я вирішила звернутися до львівського “Охматдиту”.

Наші фахівці виявили у дитини двобічну пневмонію, лівобічний ексудативний плеврит та фібриноторакс.

Хірурги нашого шпиталю провели діагностично-лікувальну торакоскопію. Фахівці оглянули плевральну порожнина, розʼєднали плевральні спайки. Також провели санацію (ряд лікувально-профілактичних заходів з оздоровлення організму) і дренування плевральної порожнини (видалення з плевральної порожнини повітря, крові або рідини, розправлення легені та ліквідація зміщення середостіння, яке спричиняє гемодинамічні порушення). Вміст з плевральної порожнини скерували на бактеріологічний посів, щоб визначити яка саме бактерія викликала дане захворювання. Виявили бактерію, яка є стійкою до більшості антибіотиків.

«Пневмонія спричиняє інтоксикацію, дихальну недостатність. Усі важко переносять це захворювання. Тим більше, із масивними ураженнями та плевритом», – зазначив торакальний хірург Олександр Колодій.

Наші лікарі успішно пролікували 2-річного хлопчика та виписали додому.

Бажаємо Деміру скорішого виздоровлення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *