Центр дитячої медицини серед лідерів Міжнародного медичного партнерства.

Учасники програми партнерства зібралися в Києві на організований ВООЗ семінар «Партнерство для трансформації: формування майбутнього охорони здоров’я України». Семінар відвідали в.о. генерального директора Центру дитячої медицини Роман Кізима та медичний директор з хірургічної роботи Богдан Мальований.

“Веземо додому черговий потужний інфраструктурний проєкт для Центру дитячої медицини. Дякуємо чудовій львівській делегації Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Superhumans Center, Володимиру Жовніру та експертам ВООЗ за спільну позицію та за екзистенційні дискусії по принципах та пріоритетах партнерства”, – сказав Роман Кізима.

Нагадаємо, у липні цього року між львівським «Охматдитом» Центру дитячої медицини і клінікою Necker-Enfants Malades співпраця стала можливою саме у рамках декларації між міністерствами охорони здоров’я України і Франції.

“Медичне побратимство – наш шанс урятувати ще більше життів. У нас надзвичайно потужні й самовіддані медики, і партнерство, зокрема, має допомогти їм не вигоріти, самозберегтися та працювати ще ефективніше”, – наголосила Олена Зеленська.

Дякуємо за потужну підтримку першій леді Олені Зеленській, Міністерству охорони здоров’я та Віктору Ляшку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *