Щелепно-лицеві хірурги дитячої лікарні “Охматдит” прооперували 7-місячного хлопчика зі Слов’янська із розщілиною м’якого і твердого піднебіння

Сім’я зі Слов’янська Донецької області. На наступний день після повномасштабного вторгнення 25 лютого 2022 року подружжя дізналося про вагітність Катерини. Це довгоочікувана дитинка для пари. Після невдалих спроб напередодні повномасштабної війни Станіслав та Катерина зважилися на процедуру ЕКО.

До квітня сім’я була у Слов’янську. Коли бойові дії були вже дуже активні і стало надто небезпечно – подружжя вирішило виїхати з міста спершу до Хмельницької області, далі до Вінниці. Довгоочікуваний син Костянтин народився у листопаді.

Після народження у хлопчика виявили розщілину мʼякого піднебіння. В “Охматдиті” з’ясували, що є і розщілина частково твердого піднебіння та взялися оперувати хлопчика.

В операційній працювали: щелепно-лицеві хірурги Христина Погранична і Роман Огоновський.

“Христина Погранична змогла виправити усе під час однієї операції. Дуже їй дякуємо. Нам дуже сподобалися лікарі в “Охматдиті”. І Христина Погранична, і анестезіологи, і медсестри. Все нам роз’яснили, пояснили. Всі дуже хороші. Дякуємо їм за здоровʼя сина”, – поділився батько хлопчика Станіслав.

Після операції подружжя з сином повернулися до Вінниці. Бажаємо малятку міцного здоров’я та швидкого відновлення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *