Що таке судинні мальформації, чому їх так бояться, коли і куди звертатись.

Судинні мальформації – це, немов, окремий світ, про який багато хто знає, але як в ньому жити – ні! В Україні та загалом у всьому світі цією патологією займається дуже маленька когорта спеціалістів, тому пацієнтам приходить долати не одну тисячу кілометрів, щоб потрапити до свого лікаря.

У нашому шпиталі займаються лікуванням таких вроджених вад! Наші фахівці постійно спостерігають дітей із таким захворюванням від народження та протягом всього періоду лікування. І радять батькам не зволікати, а одразу звертатися до лікарів, адже час тут має значення.

Також до нашої лікарні приїжджав спеціаліст з судинних мальформацій Джеймс Суен (James Suen) – особистий лікар Білла Клінтона, який займається цією проблемою діток з раннього віку та дорослих вже більше 30 років. Він є одним з найкращих спеціалістів даної патології, хірургом та науковцем.

“За минулі місії я отримала колосальний досвід, Джеймс навчав та ділився секретами судинної хірургії. У нас великі плани на майбутнє та вже почався запис до наступного його приїзду”, – наголосила дитяча хірургиня Юлія Хомин.

Відтак, якщо у вашої дитини такий діагноз – звертайтеся до нашої лікарні! Ми працюємо щодня аби дітки були здоровими і щасливими!

Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31

Контакти для запису на консультацію: 38 (067) 760 00 31.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *