Якщо ваша дитина має проблеми зі слухом – звертайтеся до Центру дитячої медицини – лікарні “Охматдит”.

Ми обстежуємо слух діткам вже з народження!

Для цього у нас є професійне обладнання та фахові спеціалісти. Діагностика відбувається об’єктивними методами, які визначають, чи є проблеми зі слухом у маляти і чи потребує дитина поглибленого обстеження.

«Вчасна діагностика та постановка діагнозу дасть змогу швидше розпочати лікування та досягти найкращого результату”, – наголошує керівник Клініки отоларингології – голови та шиї Федір Юрочко (Fedir Yurochko).

❗️🦻 Також у нашому Центрі виконують кохлеарної імплантації для нечуючих діток! Команда наших дитячих отоларингологів при участі і підтримці провідних отохірургів Європи вже зробили успішно такі втручання і будуть робити їх знову!

Ми надамо Вашому маляті найсучаснішу хірургічну допомогу! Після операції, яка є повністю безкоштовною (❗️), буде налаштування імплантів та активна реабілітація за сучасними стандартами.

📩 Звертайтеся до нас для запису на консультацію! Заповнюйте google-форму і з Вами сконтактують. Під час запису вкажіть, чи ви хочете на обстеження слуху, чи на консультацію щодо кохлеарної імплантації.

🔗 Google-форма: https://forms.gle/PW1WbZZcCMoWzWZp9

❗️❗️❗️ ПРОСИМО ПРО МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!

📍Адреса: м. Львів, вул. Лисенка, 31.

📲 Контакти для запису на консультацію:

067 760 00 31.

🔗 Наша сторінка у «Instagram» – http://surl.li/rzxqx

1 thought on “Якщо ваша дитина має проблеми зі слухом – звертайтеся до Центру дитячої медицини – лікарні “Охматдит”.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *