Як сигарети впливають на легені? З чого складається цигарка і електронна сигарета? Як виглядають попкорнові легені? І що відбувається коли перестаєш курити?

Всі ці та інші питання, обговорили у нашому Центрі дитячої медицини. Активно розмовляли з батьками та дітьми про шкоду куріння особливо, від вживання електронних сигарет клінічна психологиня нашого шпиталю Христина Богатирьова та вчителі нашої лікарні. А підкінець разом створили майстерку легені.

“Захід, покликаний на боротьбу з курінням та інформуванням дітей і батьків про шкоду, яку завдають цигарки. Менторкою заходу є Наталія Мельник – лікар-хірург, котра разом зі мною готувала цю доповідь”, – наголосила Христина Богатирьова.

Дякуємо усім хто долучився до цієї інформативної та корисної зустрічі – голові Опікунської ради) Андріані Мальській, вчителям та Наталі Мельник (Natalia Melnyk)!

Разом долаємо шлях до обізнаності та здоровʼя!

2 thoughts on “Як сигарети впливають на легені? З чого складається цигарка і електронна сигарета? Як виглядають попкорнові легені? І що відбувається коли перестаєш курити?”

  1. deserunt ducimus aut ut eligendi cumque architecto nihil. esse molestias accusantium quibusdam aut vero numquam quas quam ratione. voluptatibus praesentium beatae saepe explicabo eligendi magni repellat maxime reiciendis omnis dicta omnis repudiandae id quia labore. praesentium ea autem tenetur eius nulla ea perspiciatis accusamus.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *